oktober 11, 2017
Vietnam Visa On Arrival

Wat is de visum autorisatiebrief?

De visum autorisatiebrief is de brief die is goedgekeurd, ondertekend & rood verzegeld door de Vietnamese immigratiedienst (Vietnamese regering). Hiermee kunt u aan boord gaan en uw visa on arrival ophalen bij aankomst op een van de vier internationale luchthavens van Vietnam.

– Normaal gesproken bevat de brief een bulkaanvraag van maximaal 30 personen, alle namen van alle aanvragers staat op deze ene brief afgedrukt. Dit soort brief is goedkoper.

Gedeelde autorisatiebrief

Gedeelde autorisatiebrief

– Als u zich zorgen maakt over privacy of veiligheid kunt u uw agent om een persoonlijke autorisatiebrief vragen die alleen uw naam draagt en, indien van toepassing, de namen van familieleden of vrienden die met u reizen. Dit soort brief kost meer.

Vertrouwelijke autorisatiebrief

Vertrouwelijke autorisatiebrief

Opmerking:

Druk de volledige autorisatiebrief af (bij voorkeur in kleur maar dit is niet essentieel) en vergeet niet om deze mee te nemen! Sommige luchtvaartmaatschappijen zullen u vragen om de brief te zien voordat zij u toestaan om in te checken of aan boord van het vliegtuig te stappen en u zult hem nodig hebben aan de VOA-balie wanneer u aankomt op de luchthaven in Vietnam.

Nuttige link

Over visa on arrivallees meer
Wat is de visum autorisatiebrieflees meer

Visums waren nog nooit zo eenvoudig.
DIT IS WAAROM:
  • Evisa doet al het werk.
  • U schrijft, Evisa verzendt.
  • U komt aan, Evisa levert.
  • 100% garantie restitutiebeleid.
  • ((zie ons restitutiebeleid))
Disclaimer: Wij zijn geen overheidswebsite en we zijn ook niet gelieerd aan de ambassade. Wij zijn een commerciële website voor advies & ondersteuning om een visum voor Vietnam te krijgen.