Visa on Arrival Vietnam

Het Visa On Arrival (VOA) is een van de visumtypen die door de Vietnamese immigratiedienst wordt afgegeven aan buitenlanders die van plan zijn het land binnen te komen.

Houd er rekening mee dat u, in tegenstelling tot het visa on arrival van sommige andere landen, om het Visa On Arrival van Vietnam te ontvangen, u een visum autorisatiebrief nodig heeft van de immigratiedienst van Vietnam. Hiermee kunt u uw visa on arrival ophalen bij aankomst op de internationale luchthaven van Vietnam.

Als u uw visa on arrival wilt ophalen op internationale luchthavens van Vietnam, moet u zich online aanmelden via een website voor het visum voor Vietnam of contact opnemen met uw reisagent in Vietnam om een visum autorisatiebrief van de Vietnamese immigratiedienst aan te vragen.

Bij aankomst op de internationale luchthavens van Vietnam moet u de visum autorisatiebrief tonen om het visum in uw paspoort te laten afstempelen.

Kenmerken “Visa On Arrival”:

Visa on Arrival Vietnam

Visa on Arrival Vietnam

Visums waren nog nooit zo eenvoudig.
DIT IS WAAROM:
Disclaimer: Wij zijn geen overheidswebsite en we zijn ook niet gelieerd aan de ambassade. Wij zijn een commerciële website voor advies & ondersteuning om een visum voor Vietnam te krijgen.