januari 4, 2018
the Netherlands

Een visum voor Vietnam aanvragen voor Nederlanders

Nederlandse staatsburgers hebben een visum nodig om Vietnam binnen te komen.

Hoe krijg ik in Nederland een visum om Vietnam te bezoeken?

Op dit moment zijn er 3 mogelijkheden om vanuit Nederland een visum te verkrijgen om Vietnam te bezoeken. Staatsburgers van Nederland of burgers van andere landen die in Nederland zijn, kunnen onderstaande instructies volgen om een visum te krijgen om Vietnam te bezoeken.

Optie 1: Een e-visum aanvragen voor Vietnam

We hebben gecontroleerd & geconstateerd dat Nederlandse burgers in aanmerking komen voor een e-visum voor Vietnam, daarom kunt u ervoor kiezen om een e-visum aan te vragen als u minder dan 30 dagen in Vietnam verblijft.

Inwoners van andere landen die in Nederland zijn, lees “Wie komt in aanmerking voor een e-visum voor Vietnam?” om erachter te komen of u in aanmerking komt om een e-visum aan te vragen voor Vietnam of niet.

Optie 2: Een visum aanvragen bij de ambassade of het consulaat van Vietnam in Nederland

Hier is het adres van de Vietnamese ambassade in Nederland, waarmee u contact kunt opnemen om een visum aan te vragen:

  • Adres: Nassauplein 12, 2585 EB Den Haag – Nederland.
  • Telefoonnummer: 00-31-70 3648917, 00-31-70 3644300
  • Fax : 00-31-70 3648656
  • E-mailadres: vnembassy.nl@mofa.gov.vn
  • Website: www.vietnamembassy.nl

Optie 3: Vraag een visa on arrival aan via een online visum website.

In tegenstelling tot visa on arrival van sommige andere landen moeten Nederlandse paspoorthouders, om een visum bij aankomst van Vietnam te krijgen, een visum autorisatiebrief hebben van de Vietnamese immigratienst, waarmee u uw visum op kunt halen bij aankomst op de internationale luchthaven van Vietnam. Er zijn veel reisorganisaties en online visumwebsites die deze visum autorisatiebrief kunnen regelen, u kunt deze via hen aanvragen of via ons online aanvragen.

Houd er rekening mee dat het visa on arrival van toepassing is voor bezoekers die Vietnam binnenkomen via de internationale luchthaven. Het online aanmeldproces bij een reisorganisatie is erg snel en u hoeft niet naar de ambassade te reizen om de aanvraag in te dienen.

YOU MIGHT BE INTERESTED

Nederlandse staatsburgers hebben een visum nodig om Vietnam binnen te komen. Nederlandse paspoorthouders die Vietnam willen bezoeken kunnen een visum aanvragen bij de Vietnamese ambassade in Nederland, dit is het adres: Nassauplein 12, 2585 EB Den Haag – Nederland.

Bent u op zoek naar het adres van de Vietnamese ambassade in Nederland? Kijk hieronder voor het adres van de ambassade van Vietnam in het Koninkrijk der Nederlanden. Adres: Nassauplein 12, 2585 EB Den Haag – Nederland Telefoonnummer: 3648917, 3644300 Noodnummer (buiten kantooruren): 0633053286 Fax: 3648656 Code:00-31-70 E-mailadres: vnembassy.

Visums waren nog nooit zo eenvoudig.
DIT IS WAAROM:
  • Evisa doet al het werk.
  • U schrijft, Evisa verzendt.
  • U komt aan, Evisa levert.
  • 100% garantie restitutiebeleid.
  • ((zie ons restitutiebeleid))
Disclaimer: Wij zijn geen overheidswebsite en we zijn ook niet gelieerd aan de ambassade. Wij zijn een commerciële website voor advies & ondersteuning om een visum voor Vietnam te krijgen.