Hoe krijgt u een visum voor Vietnam?

Selecteer uw nationaliteit
OPTIE 1
Een visa on arrival verkrijgen op de luchthaven van uw bestemming
()

In tegenstelling tot een visa on arrival in sommige andere landen heeft u voor een "Visa On Arrival" in Vietnam een visum autorisatiebrief nodig van de Vietnamese immigratiedienst, waarmee u uw visum kunt ophalen bij aankomst op de internationale luchthaven van Vietnam.

Wij kunnen een autorisatiebrief voor u regelen, zodat u uw visum gemakkelijk kunt ophalen bij aankomst in Vietnam op de luchthaven van bestemming.

We raden u aan om te stoppen bij de landing visa counter (ook wel het visa on arrival kantoor genoemd) om uw visum op te halen voordat u verder gaat naar de paspoortcontrole.

Hier is onze procedure voor het verkrijgen van uw visa on arrival.
1
ONLINE AANVRAGEN
Vul het online visum aanvraagformulier in, dit kost slechts enkele minuten.
Betaal online met creditcard of PayPal.
2
ONTVANG GOEDKEURING VOOR UW VISUM
Ontvang uw visum autorisatiebrief via e-mail.
Download & print de visum autorisatiebrief om uw visa on arrival op te halen.
3
UW VISUM OPHALEN
Toon uw visum autorisatiebrief bij de visum balie.
Betaal voor uw visumzegel en ontvang een visumstempel in uw paspoort.
4
CHECK-IN VIETNAM
Nadat u het visum hebt opgehaald bij het landingsvisum loket, toont u het visum bij het incheckpunt voor het inreizen van Vietnam.
OPTIE
Een e-visum aanvragen
(30 dagen, eenmalige inreis)

Het e-visum van Vietnam wordt bij alle grensovergangen geaccepteerd om Vietnam in te reizen, inclusief luchthavens, zeehavens en landsgrenzen, het is echter slechts 30 dagen geldig met één inreis. Degenen die meerdere inreizen of langer dan 30 dagen nodig hebben, moeten de visa on arrival optie kiezen en niet het e-visum.

  • Voor een e-visum voor Vietnam (30 dagen, enkele inreis) kunt u online een aanvraag indienen op de officiële website van de regering https://immigration.gov.vn
  • Of als u een probleemloos Vietnamees e-visum wilt ontvangen, kunt u dit online aanvragen via onze website. Houd er rekening mee dat onze kosten hoger zijn dan die van de overheid, maar we brengen alleen een succesvolle aanvraag in rekening en bieden een 100% niet-goed-geld-terug garantie als u niet tevreden bent.
Onderstaand onze procedure voor het Vietnamees e-visum.
1
ONLINE AANVRAGEN
Vul het online formulier in, het kost slechts enkele minuten.
Betaal online met creditcard of PayPal.
2
DOWNLOAD E-VISUM
Ontvang uw e-visum via e-mail.
Download & print een kopie om Vietnam in te reizen.
3
VIETNAM INREIZEN
Toon uw e-visum bij het incheckpunt om Vietnam in te reizen.

* Als u langer dan 30 dagen in Vietnam wilt verblijven of een visum voor meerdere inreizen wilt, kiest u optie 1 of optie 3.

OPTIE
Vraag een visum aan bij de Vietnamese ambassade

Een visum aanvragen bij de ambassade van Vietnam vereist dat aanvragers hun visumaanvraagformulier en documenten rechtstreeks bij de ambassade indienen.

We raden u aan om contact op te nemen met de ambassade voor meer informatie (openingstijden, vereiste documenten, visumaanvraagformulier, kosten ...) voordat u naar de ambassade reist.

Visums waren nog nooit zo eenvoudig.
DIT IS WAAROM:
  • Evisa doet al het werk.
  • U schrijft, Evisa verzendt.
  • U komt aan, Evisa levert.
  • 100% garantie restitutiebeleid.
  • ((zie ons restitutiebeleid))
Disclaimer: Wij zijn geen overheidswebsite en we zijn ook niet gelieerd aan de ambassade. Wij zijn een commerciële website voor advies & ondersteuning om een visum voor Vietnam te krijgen.