januari 4, 2018
the Netherlands

Heeft een Nederlands staatsburger een visum nodig om Vietnam te bezoeken?

Nederlandse staatsburgers hebben een visum nodig om Vietnam binnen te komen.

Nederlandse paspoorthouders die Vietnam willen bezoeken kunnen een visum aanvragen bij de Vietnamese ambassade in Nederland, dit is het adres: Nassauplein 12, 2585 EB Den Haag – Nederland.

Hebt u al gehoord over het visa on arrival?

Het Visa On Arrival (VOA) is een van de soorten visums die door de Vietnamese immigratiedienst worden afgegeven aan buitenlanders die van plan zijn het land binnen te komen.

Houd er rekening mee dat u, in tegenstelling tot een visa on arrival in sommige andere landen, om het visa on arrival van Vietnam te ontvangen een visum autorisatiebrief nodig heeft van de immigratiedienst van Vietnam. Hiermee kunt u uw visa on arrival ophalen bij aankomst op de internationale luchthavens van Vietnam.

Als u uw visa on arrival op een internationale luchthaven in Vietnam wilt afhalen, moet u zich online aanmelden voor een visum voor Vietnam of contact opnemen met uw reisagent in Vietnam om een visum autorisatiebrief aan te vragen bij de Vietnamese immigratiedienst.

Vervolgens moet u bij aankomst op de internationale luchthavens van Vietnam uw visum autorisatiebrief tonen om uw visum in uw paspoort te laten stempelen.

YOU MIGHT BE INTERESTED

Nederlandse staatsburgers hebben een visum nodig om Vietnam binnen te komen. Hoe krijg ik in Nederland een visum om Vietnam te bezoeken? Op dit moment zijn er 3 mogelijkheden om vanuit Nederland een visum te verkrijgen om Vietnam te bezoeken.

Bent u op zoek naar het adres van de Vietnamese ambassade in Nederland? Kijk hieronder voor het adres van de ambassade van Vietnam in het Koninkrijk der Nederlanden. Adres: Nassauplein 12, 2585 EB Den Haag – Nederland Telefoonnummer: 3648917, 3644300 Noodnummer (buiten kantooruren): 0633053286 Fax: 3648656 Code:00-31-70 E-mailadres: vnembassy.

Visums waren nog nooit zo eenvoudig.
DIT IS WAAROM:
  • Evisa doet al het werk.
  • U schrijft, Evisa verzendt.
  • U komt aan, Evisa levert.
  • 100% garantie restitutiebeleid.
  • ((zie ons restitutiebeleid))
Disclaimer: Wij zijn geen overheidswebsite en we zijn ook niet gelieerd aan de ambassade. Wij zijn een commerciële website voor advies & ondersteuning om een visum voor Vietnam te krijgen.